Mail  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

O firmie Bacyniok II z Rybnej

mortadela i czosnekPodkrakowskie okolice Czernichowa oraz Liszek słyną w całej Polsce z przetworów mięsnych. Jako rodzinna firma z bogatą historią, która sięga lat 90-tych ubiegłego wieku, z dumą reprezentujemy te tereny, tworząc dla naszych wspaniałych klientów wyjątkowe wędliny, kiełbasy oraz podroby wieprzowe i nie tylko. Korzenie działalności sięgają II wojny światowej, gdy dziadek założycielki w domu robił końską kiełbasę. Pasja nie zanikła, wraz z nią również tradycyjne receptury używane do dziś. Tworzymy naturalnie pyszne, jednocześnie niezwykle pachnące produkty, które następnie oferujemy klientom w naszym sklepie firmowym. Do dyspozycji oddajemy między innymi wędliny, a w tym tę najpopularniejszą, a więc szynkę baczyńską wieprzową, a także wołową.

 

Firma z ugruntowaną pozycją na rynku wędliniarskim

Wieloletnia tradycja sprawiła, że dziś nasza firma może poszczycić się ugruntowaną pozycją na rynku wędliniarskim. Tworzymy dla naszych klientów przede wszystkim zdrowe, jednocześnie pyszne produkty, które następnie trafiają na stoły wielu domowników. Dbamy o to, aby produkcja odbywała się w odpowiednio do tego przystosowanych warunkach, jednak wciąż naszym celem jest naturalny smak, który ma przypominać czasy dzieciństwa. Jeszcze kilkadziesiąt lat temu, w co drugim domu na święta oraz inne specjalne okazje przerabiało się mięso wieprzowe. Chcemy, aby każdy, kto skosztuje naszych wyrobów, mógł wrócić do tego okresu. Zastanawiasz się, czy to możliwe? Dopóki nie spróbujesz naszych wyrobów, nie dowiesz się tego! Warto także dodać, że otrzymaliśmy certyfikat Rzetelna Firma, który to wszystko potwierdza.